A leszokás a dohányzásról könnyebb lehet ezekkel a trükkökkel

Még mindig van kereslet a kézműves szappanok iránt, noha már nem számít akkora “újra felfedezett szenzációnak”, mint pár éve, amikor valami csoda folytán újra berobbantak a köztudatba. Azt sokan tudják rólam, hogy én ezt tényleg szenvedélyből csináltam és csinálom, nem pedig a haszonszerzés hajt – ez nagyon távol áll tőlem, de azért azt is érzem, hogy van egy lélektani határ, amit az emberek képesek kiadni egy-egy ilyen kézműves termékért, és bizony nekem is muszáj időről időre árat emelnem…

Háztartásunk bevételeit pedig nem igazán ez növeli, hanem az, hogy a férjem végre letette a cigit. A leszokás a dohányzásról senkinek sem egyszerű feladat, de számára valamelyest könnyebbé teszi a Prevenció Patika online kínálatában elérhető valamennyi termék a kategóriában. Rendelkezésre áll többek között tapasz, gyógyszeres rágógumi és szopogatós tabletta is – ki mit szeretne, kinek mi válik be. A nikotin-pótló tapasz az egyik leggyakoribb igénybe vett segítség a piacon, különböző kiszereléseik más és más mennyiségben biztosítják milligramm szerint a nikotinmennyiséget 16 órán át. A tapasz áttetsző, így abszolút nem csúnya vagy zavaró. Mind a tapaszok, mind a rágógumi és szopogatós tabletta kapható különböző kiszerelésben, így akár a kisebb adagot tartalmazó csomagokkal kísérletezhetünk is, melyik módszer válik be nekünk a legjobban.

A Patikában minden egyéb kategóriát is érdemes megtekinteni, érdemes nagyobb mennyiségben vásárolni online, mert 14 ezer Ft felett ingyenes a szállítás.

A leszokás a dohányzásról tehát elsősorban elhatározás kérdése, de a folyamatot megkönnyíthetik a Prevenció Patika termékei, amelyek jó áron, kedvező vásárlási feltételekkel érhetőek most el a fentebb megadott linken. Ajánlom, hogy minden érintett legalább vessen az ajánlatokra egy pillantást!