Kézműves szappan és melegvíz – mindkettő elengedhetetlen

Immáron lassan öt éve annak, hogy kiléptem a multis pozíciómból azért, hogy régi vágyamnak engedve elindítsam a saját kézműves szappanos bizniszemet. Noha nagyon sokan aggódtak és próbáltak lebeszélni róla, én valahogy megéreztem, hogy ez egy új éra kezdete, és egyre nagyobb hangsúly kerül majd a helyi készítésű, természetes anyagokat tartalmazó tisztálkodószerekre. Noha a legújabb skincare-forradalom változásokat hozott a kézműves termékek megítélésébe, szerencsémre olyan kiépült ügyfélkörrel rendelkezem, hogy nem kell komolyabban aggódnom emiatt, a folytonos megújulásra, termékfejlesztésre pedig egyébként is törekszem. Mi a titok? Talán az, hogy nem csak árulom, hanem használom is a termékeket – már amikor nem maradok melegvíz nélkül a hét közepén. A múltkor legalábbis ez történt, így kénytelen voltam vízvezeték szerelés ügyében a keresőt segítségül hívni. A vizgazfutesszerelo24.hu honlapján feltüntetett információk kifejezetten bizalomgerjesztőnek tűntek számomra, a nagy szakmai múlt és tapasztalat, a 0-24 órás elérhetőség és ingyenes kiszállás, valamint a vállalt garanciák mind jól hangzottak, így tárcsáztam az egyik weboldalon feltüntetett telefonszámot. Ez egy jó lépésnek bizonyult, ugyanis egyből fogadták a hívásomat és azonnal próbálták is kideríteni, mi lehet pontosan a baj, ami miatt nem jön a melegvíz, így kérdezgettek, én meg igyekeztem a lehető legtöbb hasznos infót átadni számukra. Miután megtörtént a beszélgetés, egy vízvezeték szerelésben jártas kollégájuk már el is indult hozzám. (Szuper dolognak tartom, hogy nem csak a fővárosban, hanem számos Pest megyei településen is elérhető a szolgáltatásuk, sürgős esetben akár már egy órán belül.)

Bárcsak azt mondhatnám, hogy egy pillanat volt az egész javítás… Sajnos a szakember azt állapította meg, hogy itt nagyobb a baj, mint gondoltam, de azt mondta, hogy pánikra semmi ok, mert minimális bontás után rendbe is tudja tenni a dolgokat, az elvégzett munkára pedig 5 év garanciát kapok, valamint egy pontosan kitöltött számlát, amit a biztosító felé egyből be is tudok nyújtani, szóval ne aggódjak.

Azóta már újból tudom használni a fürdőszobámat és a kézműves szappanaimat, hála a vizgazfutesszerelo24.hu vízvezeték szerelés “gurujának”!