Sok jó dolog egy helyen

Óvónőként a napi feladataimhoz hozzá tartozik az is, hogy a gyerekek kreativitását fejlesztem különböző kézműves tevékenységekkel. Szerencsére a határ akár a csillagos ég ilyen téren, így mindig sikerül kitalálni valami izgalmas feladatot. Karácsonyra például kézműves szappanokat készítettünk a gyerekek családjainak. Mivel ők még elég kicsik, ezért régebbi szappanokat használtuk újak elkészítéséhez. Az előkészületeket már a foglalkozás megkezdése előtt elvégeztem, hogy minél egyszerűbb legyen a folyamat. A gyerekek kiválasztották a számukra kedves formákat és pár órával később készen is voltak a kis kézműves szappanok.

A következő foglalkozáshoz arra gondoltam, hogy sütit sütnénk közösen. Ehhez formákra volt szükségem, amiket találtam is a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés weboldalán. Sok féle közül lehetett választani, nekem a dinoszauruszos, a kisautós és az állatos formák tetszettek meg a legjobban. Szerintem árban is elég korrektek, így elkezdtem jobban átböngészni a honlapot. Az első dolog, ami megtetszett az, hogy van külön akciós részlegük, így nem kellett túlságosan keresgélnem az olcsóbb termékeket, mert egy helyen megtalálhatóak. Szerintem ez nagyon hasznos. A másik dolog, ami nagyon a kedvemre való, hogy ha szeretnék, össze tudok állítani kívánság listát, azokból a termékekből, amik megtetszenek, amik érdekelnek, és így egy helyre gyűjthetem magamnak őket. Ez azért is nagyon jó, mert ha több hasonló termék is megtetszik, csak elmentem magamnak és később innen könnyebben meg tudom majd vásárolni őket. Vagy, ha az én drága férjem megnézi a kívánság listámat, hátha úgy dönt, hogy meg lep velük, hiszen megérdemlem.

Emellett többféle szállításmód közül lehetett választani. Nem szeretem, amikor csak egy opció van megadva és nincs lehetőségem kiválasztani, a számomra legmegfelelőbbet. A csomagpontos átvétellel eddig csak jó tapasztalatom volt, gyors és egyszerű és még találkozni sem kell senkivel. Ezért is szeretem az online vásárlást. Nincsen tömeg, lökdösődés, órákig tartó sorban állás, ami egy hosszú nap után igen lehangoló tud lenni és elveszi a vásárlás örömét. Ráadásul akkor vehetem át a csomagot, amikor szeretném, nem kell “igazodnom” a futárhoz sem. De végül a személyes átvétel mellett döntöttem, mert az az opció ingyenes volt. Fizetési módok közül is több volt megadva, attól függően, hogy milyen szállítás mellett döntöttem végül, így ebben is volt alkalmam választani.

Persze mielőtt megrendeltem a termékeket megnéztem az értékeléseket a webáruházról, amiket a honlap főoldalán meg is lehet találni. Nyilván ahány ember, annyi vélemény lehet, de azért azt gondolom, hogy ha a többség jó véleménnyel van valamiről, abban csak van valami igazság. Mivel a rendelések leadása nincs időhöz kötve, hiszen nincsen nyitvatartási idejük, így nem kellett azon sem izgulnom, hogy munka után vajon odaérek e a boltba időben. Az online rendelés kényelmesebb és sok időt meg lehet vele spórolni, ami manapság nagy kincs – legalábbis nekem biztos.

A Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés választéka nagyon széles. Rengeteg hasznos dolgot találtam a munkámhoz és a magánéletemhez is. Adott pár jó ötletet a következő foglalkozásokhoz az óvodába, ami azért szuper, mert szeretem minél változatosabban tartani őket. Alig várom, hogy megsüthessük a sütiket, az újonnan megrendelt formákkal!