A szappan árak is nagyon fontosak, csak úgy, mint az energetikai tanúsítvány árak

Mivel fontosnak tartom, hogy ne folyjon csak úgy ki a kezemből a “kosztpénz”, mindig igyekszem arra nagyon odafigyelni, hogy a lehető legtöbbet tudjak spórolni. Gyerekkoromban nem éltünk túl luxus körülmények között, így már korán megtanultam, hogy vigyázni kell a pénzre. Anyukám is mindig olyan szellemben nevelt, hogy legyenek tartalékaim, mert sosem tudhatom, mikor vesz az életem 180 fokos fordulatot és maradok pénz nélkül, ugyanis a családommal ez sajnos sokszor előfordult. Így sok esetben megtanultam otthon megsütni – előállítani azt, amire éppen a családomnak szüksége volt. Ugyan felnőtt koromban már szerencsére nem kellett olyan problémákkal küszködnöm, mint gyerekkoromban, de azért az akkor megszerzett tudást bőven tudtam hasznosítani. Elkezdtem például kézműves szappanokat készíteni, és rájöttem, hogy így mennyivel olcsóbban jövünk ki, mintha boltban vásárolnám. Ott nagyon túl vannak árazva ahhoz képest, amennyire kerül az előállítása.

Akkor is szem előtt tartottam az árakat, amikor éppen energetikai tanúsítványt kellett kiállíttatnunk a házunkról. Ugyanis szerettük volna a férjemmel eladni az otthonunkat, hogy egy nagyobbat vásárolhassunk. Szerencsére egy ismerősünk ajánlására rátaláltunk a https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalára, ami végül a megoldást jelentette nekünk. Első lépésben felvettük a kapcsolatot a vállalattal, ahogyan azt olvashattuk a weboldalukon. Mivel eladáskor az ügyfeleknek általában sürgősen szükségük van erre a tanúsítványra, azt javasolják, hogy lehetőleg ne várjunk túl sokáig. Az egész folyamatot el lehet indítani otthonról úgy, hogy felhívjuk őket vagy visszahívást kérünk. Az is nagyon megfogott minket, hogy reggel 8 – tól este 8 – ig elérhetőek a munkatársak, és ha az ügy nagyon sürgős, akkor akár éjszaka vagy hétvégén is képesek munkába állni. A telefonos beszélgetés során a vállalat kollégája összegyűjt majd minden fontos információt arról, amire szüksége lesz a felmérés során.

A következő lépés a helyszíni felmérés. Mivel a tevékenységüket országosan végzik, nem kell aggódni amiatt, hogy nem lesz a közelünkben partneriroda, ugyanis minden nagyvárosban megtalálhatóak a területileg illetékes kollégák. Csak akkor számítanak fel a felmérésért díjat, ha az adott település komoly távolságra van a területileg illetékes nagyvárostól, ahol az irodájuk van. De erről is tájékoztatják az ügyfelet, és ennek megfelelően mérlegelhet, hogy szeretné – e igénybe venni a szolgáltatásukat vagy sem. Fontos, hogy a felmérés gördülékenységének érdekében előkészítsük az épület helyrajzi számát. Illetve a folyamatot az is meg tudja gyorsítani jelentősen, ha rendelkezésre áll az épülettel kapcsolatos bármilyen tervdokumentáció.

Utolsó lépésként pedig már csak a tanúsítvány elkészítése maradt. Az ezzel kapcsolatos adatokat a felmérést végző kolléga gyűjti be, és továbbítja majd a vállalatnak. A jelenleg is hatályos szabályozások értelmében 12 kategóriába lehet a házakat besorolni, azonban csak minimum CC kategóriás házak építése lehetséges. A tanúsítvány 24 órán belül elkészül, de ez lehet akár 12 óra is!

Mi teljes mértékben meg voltunk elégedve a férjemmel a https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ által végzett munkával. A segítségükkel gyorsan és könnyen kézhez kaphattuk a házunkkal kapcsolatos energetikai tanúsítványt, és így már szabad volt az út az eladás felé. Aki hasonló döntés előtt áll, annak bátran tudom ajánlani ezt az oldalt, ugyanis korrekten és gyorsan dolgoznak, ráadásul megfizethető áron. Úgy gondolom, hogy ez a kombináció manapság a piacon már ritka, így érdemes megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Azóta már az új házunkba is beköltöztünk, és tudtuk, hogy ha szolgáltatásra lesz szükségünk a jövőben, akkor csak is ehhez a céghez fogunk fordulni.