Salgó polc került a barátnőm bioszappan üzletének a raktárába

Egy nagyon jó barátnőm, Anna imádja a kézműves dolgokat. Néhány éve kapott rá a dologra, kipróbált egy csomó mindent, a varrástól kezdve a gyöngyfűzésig, és kábé két éve találta meg azt a hobbit, amit igazán szeret: a szappankészítést.

Számomra ez egy kevésbé lenyűgöző dolog, mármint egyszer csináltam én is vele szappant, de én nem éreztem a meditatív, relaxáló hatást, ami miatt Anna imád szappant készíteni. Ettől függetlenül persze a végeredmény tetszik, rendszeresen szoktam tőle kapni ajándékba mindenféle szappant, különböző illatúakat, különböző alapanyagokból készülteket. Az arcbőrömnek nagyon jót tesz például a bio kecsketejes, vaníliás szappanja.

Annának annyira bejött a kézműves szappankészítés, hogy nagyjából másfél éve elhatározta, megpróbál megélni ebből. El is indított egy kis vállalkozást, először különféle közösségi médiákon hirdette a termékeit, aztán már fizetett reklámokat is posztolt, most már saját weboldala is van, és néhány hónapja egy kis üzletet is nyitott a belvárosban.

Az üzlet berendezésében én is segédkeztem. Elsődleges kérdés volt, hogy hogyan rendezzük be a raktárhelyiséget, a szappanokat ugyanis nem lehet akármilyen körülmények között tárolni. Némi keresgélés után a neten ráakadtunk a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalra, ahol nagyon sok hasznos infót találtunk a salgó polcrendszerekkel kapcsolatban. Ez egy nagyon szimpatikus dolog volt, ugyanis mindenképp fémpolcra gondoltunk, hiszen ebben nem tesz kárt a szappan, ha esetlegesen megolvad, illetve a hőmérsékletre és főleg annak ingadozására sem reagál rosszul maga a polc, ha esetlegesen hűteni kell a teret. A szappanok esetében pedig ugye érzékeny pont a hőmérséklet, hiszen elég hidegben kell tárolni ahhoz, nehogy megolvadjanak.

Némi nézelődés után a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalon el is döntötte Anna, hogy ilyen salgó polcot szeretne, és nagyon szimpatikusnak is tűnt neki a Rackinglog Kft., akiké a fentebbi weboldal. További böngészés után az is kiderült számunkra, hogy szolgálatásaik között szerepel az is többek között, hogy kijönnek a helyszínre, egy egyébként ingyenes helyszíni felmérésre, ahol alaposan felmérik az adott területet, elbeszélgetnek az ügyféllel és akár annak speciális igényeit meghallgatva, megtervezik a polcrendszert.

Annának különösebb speciális igényei nem voltak, ezért gyorsan is ment a megbeszélés, miután felvette a céggel a kapcsolatot. A tervezés is villámgyorsan megvolt, értelemszerűen Anna az árajánlattal is meg volt elégedve, így mindenféle teketóriázás nélkül meg is rendelte a polcrendszert.

Rövid idő múlva egy nagyon profi csapat érkezett az üzletbe, akik gyorsan és szakszerűen telepítették a polcrendszert. Anna nagyon meg volt elégedve a céggel, véleménye szerint rendkívül pontos és megbízható vállalkozásról van szó. Mindennel szupergyorsan végeztek, illetve pontosan tartották magukat a határidőkhöz, ráadásul nagyon rugalmasak voltak azt illetően, hogy Annának mikor megfelelő a szállítás vagy a telepítés. Ami külön dicsérendő, hogy ráadásul még garanciát is vállalnak az általuk telepített salgó polcokra.

Anna üzlete azóta is nagyon szuperül működik, most már a szappanok mellett illatszereket, bioparfümöket, samponokat is készít és forgalmaz. Most már annyira népszerű, hogy nem is bírja egyedül tartani a lépést a vásárlói igénnyel, egy másik barátnője is beszállt az üzletbe, most már közösen készítik a termékeiket.

A polcokkal nagyon elégedett, és megint nézegeti a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalt, mert épp azt tervezik az üzlettársával, Reginával, hogy vagy még egy üzletet nyitnak vagy pedig ezt próbálják meg valahogy tovább bővíteni, ehhez pedig a polcrendszer bővítésére is szükség van, hiszen egy nagyobb üzlet nagyobb raktárhelyiséget is igényel.

Én nagyon örülök az Anna sikerének, meg persze annak is, hogy én továbbra is ajándékba kapom a jobbnál jobb szappanokat.