Az autóval is finoman kell bánni, akárcsak egy szappannal

Egy kedves kis faluban él a családom, ami nem titok a turisták előtt sem. Elbűvölő atmoszférájával, békés környezetével és bájos utcáival idevonzza a látogatókat. Én évek óta besegítettem a családi vállalkozásba, ahol a szüleim mindenféle kézműves dolgokat árulnak, javarészt saját készítésűeket. Így tanultam meg a szappankészítés művészetét is. Ez volt az egyik kedvencem. A szappan egy olyan termék, mely használatkor az ember bőrével érintkezik, ezáltal mindig a lehető legnagyobb gondot fordítottam rá.

Imádtam kimérni, kevergetni, felmelegíteni az anyagokat, mindent pontosan, a megfelelő mennyiségben. Annyira lenyűgöztek a különböző illatok, formák és színek, hogy ez vált az egyik legkedvesebb élménnyé számomra. Finoman kell vele bánni, hogy finom legyen a bőrnek.

Mióta elköltöztem Budapestre, sajnos a szappanfőzés elmaradt, de helyette mást babusgatok ennyire. Legalábbis, én csak amennyire tudom, a javítását azonban másra bízom.

Az autómról van szó, amit mostanában már mindig a Méta Autószervizbe viszek, ha gond, baj adódik, vagy csak egy állapotfelmérésre, olajcserére szorul. Az autó kényes téma számomra, nagyon ragaszkodom hozzá, ezért csak biztos kezekbe adom. A Méta Autószerviznél megtaláltam azt a professzionalitást, gördülékenységet és váratlan költségektől mentes szolgáltatást, ami kielégíti az összes elvárásomat. Nem kell telefonálgatnom, egyszerűen csak online elintézhető minden. Az időpontfoglalás, az árajánlat elfogadása és még a kocsimon folyó munkát is nyomon tudom követni. Soha nem vernek át felesleges munkálatokkal, amikért végül még több pénzt kérnének el.

Az első alkalommal úgy kerültem hozzájuk, hogy megelégeltem a többi megbízhatatlan szervizt. Az autóm kormánya eléggé jobbra húzott, így szerettem volna, ha be tudom állíttatni a futóművet. A futómű beállítás ár szerintem náluk volt a legjobb a környéken (a szolgáltatás minőségéhez viszonyítva), így hozzájuk fordultam.

Először alaposan átvizsgálták az autót, és sajnos, ki kellett cserélni egy alkatrészt. Ezzel viszont nem volt probléma, mert a Méta Autószerviz beszerezte nekem, és garanciát is garantáltak rá. Nemcsak az alkatrészekre jár garancia, hanem az elvégzett munkára is, szóval attól nem aggódtam, hogy hanyag munkát végeznének. A javítást követően elvégezték a futómű geometriai beállítását, amiben elég szakszerűen jártak el a megfelelő gépekkel. Amikor elmentem a kocsiért, elmondták, hogy sokan csak a beállításért keresik meg őket, és bár a futómű beállítás ár tényleg meglehetősen kedvező náluk, sok esetben a futómű alkatrészek javításra szorulnak, hogy utána hasznavehetően lehessen beállítani. Az autószerelő azt mondta, már több 1000 futóművet állított be, szóval neki ez már csak egy rutinművelet.

Annyi mindenben más a Méta Autószerviz a többitől. Mert náluk minden megvan. A minőségi munka minden alkalommal biztos náluk, mert precíz szakemberekkel és mindig a megfelelő célszerszámokkal dolgoznak, nem sajnálják rá az időt. Az időpontfoglalás is tökéletesen működik náluk, ha a saját lefoglalt intervallumban jelenek meg, akkor nincs olyan, hogy ne fogadnának. Nem kell telefonálgatni, megvárni míg felveszik a telefont, minden működik online formában is. Ritka, hogy egy műhely ilyen jól haladjon a korral és az ügyfelek igényeivel, így tényleg kivételes a digitalizált szerverük. Ezen keresztül sosem maradok tájékoztatás nélkül, folyamatosan hozzáférek a munkafolyamatokhoz és fotókhoz a kocsimról. Még a számlát is kiküldik. Ja, és persze nemcsak a futómű beállítás ár kedvező náluk, hanem minden más is, egy ilyen profi szolgáltatásért cserébe.

Na ők, finoman bánnak az autóval, és még az ügyfelekkel is!