Lelkesen csináltok valamit, és a dolog kinövi magát… Mi a teendő?

Mondjuk, ha elindultok az úton a “kézműves szappanokkal”, mit tennétek, ha hirtelen óriási lenne az érdeklődés, amit nem tudtok kielégíteni? Nem tudtok, pedig szeretnétek, hisz az internet korában, a legkisebb, eldugott faluban élő és dolgozó kreatív elméből is lehet világsztár. Aki gyárt valami látványosan szerethetőt, és hirtelen mindenki venni akar belőle, mert rátalálnak, sokan…

Sok ismerősöm volt, aki otthagyta a munkáját, mert elkezdett kiemelkedően jó, és híres lenni valamiben. (hála pl. a Tiktoknak) Fordulhattok ilyenkor a BT ALAPÍTÁS VETERÁNJAIHOZ, a topcegalapitas.eu-hoz. Azért fogalmazok így róluk, mert ők már valóban sokaknak segítettek!

Természetesen KFT megalapításában, vagy már létező cég módosításánál is tudnak (többek között jogi) segítséget nyújtani, nem csak a BT alapítás a kenyerük. És akkor, onnantól csinálhatjátok nagyban azt, amit addig csak kicsiben, a magatok szórakoztatására volt lehetőségetek. Vagy csak nagyon kis bevétellel, egyéni vállalkozóként… “Veteránságon 10 évnyi ilyen jellegű tapasztalatot értek a topcegalapitas.eu-nál, ami a mai világban nagyon sokat jelent, hisz 10-15 éve még teljesen más struktúra és jogszabályi környezet állt a céget alapítani vágyók előtt. Igen, még korszakon belül is folyton változnak ezek a dolgok, ezért nem árt, ha valaki folyamatosan követi a változásokat és ezeket elénk tárja, mondjuk egy weboldalon. Ha pedig felkérjük őket ilyesmire, akkor bizonyos díjazás fejében meg is valósítják helyettünk az egészet. Hamarabb lehet egy cégünk, mint azt eddig hittük.

Kattintsatok ide: BT ALAPÍTÁS és elolvashatjátok, milyen díjszabással csinálnak ők helyettünk (nekünk) meg mindent, ami a starthoz kell, és pontosan mit is kell csinálni, ha akár mi magunk, akár közvetítő bevonásával, másra támaszkodva alapítunk BT-t.

BT ALAPÍTÁS