Szappan bizniszhez téli gumi vásárlás

Biztos sokan ismerik azt az érzést, amikor megtalálnak egy terméket, ami minden szempontból tökéletes, és a világ összes pénzéért sem mondanának le róla. Én is így vagyok elsősorban az arcápolási termékekkel. Szerintem a legtöbbünknek nagy gondot jelent megtalálni a megfelelőt, nekem legalábbis szó szerint, hosszú évek próbálgatásai és kísérletezgetései után sikerült rálelnem azokra az arcápolási termékekre, amik megfelelőek az érzékeny és kényes bőrömnek.

Kitti barátnőm a tusfürdőkkel volt így, bár az ő teli találata kicsit másképp lett meg. Ő is évekig keresgélt és próbálgatta a különböző, drágábbnál drágább tusfürdőket, de nem volt olyan, ami ne szárította volna ki a bőrét, vagy ne okozott volna enyhe allergiás reakciókat. Így hát ezt megelégelve, a kezébe vette az irányítást, és szappan készítésbe kezdett otthon. Persze ez is egy hosszadalmasabb folyamat volt, de végül sikerült megalkotnia egy szuper szappant. Az ismerősei körében ez egyre népszerűbb lett, akik persze mind tovább adták az infót, így jutott el oda, hogy Kitti ma már kézműves szappanokat árul. Gyakran viszi ő maga is házhoz a termékeit.

Többek között ezért is döntött úgy, hogy kelleni fog neki új téli gumi a kocsijára, mert hát sokat használja az autóját. Korábban már vett egy szett nyári gumit a gumidiszkont.hu weboldaláról, így nem volt kérdés, hogy most is ott fog körülnézni. Már ismerte a honlapot, így a mostani kutakodás könnyebben ment, mint legutóbb.

A honlapon van egy autógumi kereső felület, ahol meg kell adni bizonyos adatokat az abroncsokra vonatkozóan, hogy pontosan mekkorát, milyen típusút, esetleg milyen márkákat mutassanak a találatok. Mivel az előző alkalommal ezeknek az adatoknak pontosan utána nézett, így most, a téli gumi keresésre, már pontosan tudta, hogy mik ezek a paraméterek, amiket meg kell adnia. Bár igaz, hogy úgy is lehet szűrni a keresést, ha megadjuk az autó típusát egy másik keresőben, de Kitti szerint ez a biztosabb.

Egyébként a weboldal főoldalán található több segítség is az abroncsok kiválasztásához. Például találhatunk segítséget mind a téli gumik, mind pedig a nyári gumik kiválasztásához, különféle útmutatókkal. Ez igazából egy ilyen kis tájékoztató füzetnek felel meg szerintem, mert több fejezete is van, s szó van benne a gumik méretéről, a megfelelő tárolásról és hasonlókról. Emellett pedig a téli gumikból fel vannak sorolva a „kedvencek”, bár, hogy ez a cég által meghatározott, vagy pedig a vásárlói visszajelzések alapján, az nem derült ki, de igazából szerintem mindegy is. Mert az biztos, hogy az embereknek fontos, hogy a szakemberek mit ajánlanak, ahogyan az is, hogy a vásárlók mely termékeket veszik meg szívesen, hiszen ez potenciálisan azt jelentheti, hogy az adott termék jó, így azzal nem lehet mellé nyúlni.

Kitti is ezt vette alapul, persze mint már említettem használta a keresőt, de figyelembe vette a kedvenc téli gumikat is. Ezek segítségével könnyedén meglett a választása. Igaz, hogy a nyárba lépünk lassan, de így teljesen biztos, hogy időben fel fogja tudni szereltetni a téli gumikat, sőt talán még jobb áron is lehet hozzájutni, mint a gumicserék szezonjában.

Egyébként nyilvánvalóan, lehet házhoz szállítást kérni, de mivel Kitti bőszen járja az országot, így úgy döntött, hogy inkább személyesen veszi át az átvevőponton a megrendelt abroncsokat, és útba ejti Miskolcot hazafelé. Mert, hogy az átvevő pont Miskolcon található. Nem azért döntött így, mert annyira drága lenne a szállítás, sőt az meglepően olcsó, hanem azért, mert a közelben volt úgyis dolga, és szeret vezetni. Meg persze az sem volt éppen hátrány, hogy meg tudta nézni az abroncsokat.

Úgyhogy így lett téli gumija Kittinek, amikkel majd télen biztonságosan szelheti az utakat.